NaslovnicaVijestiBivši premierligaš izbacio iz kuće stvari svoje bivše djevojke, objavio i video

Bivši premierligaš izbacio iz kuće stvari svoje bivše djevojke, objavio i video

Greg Halford je 38-godišnjak koji igra za engleski Hashtag United u nižim razredima engleskog nogometa, a na vrhuncu karijere bio je povremeni premierligaški igrač koji je nosio dresove Readinga, Sunderlanda i Wolverhamptona. Ukupno je upisao 18 nastupa u elitnom razredu engleskog nogometa.

U karijeri je igrao i za Portsmouth, Cardiff City, Nottingham Forest i niz drugih klubova. Sada je postao tema otočkih medija jer je na Twitteru objavio snimku na kojoj se vidi da je iz zajedničkog doma izbacio sve stvari bivše djevojke.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodno je to učinio nakon što je saznao da ga je prevarila. Bacio je sve njezine stvari kroz prozor.

“Prošlo je predugo, ali konačno smo se riješili smeća bivše koja me prevarila”, napisao je u opisu videa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!