NaslovnicaVijestiBivši reprezentativac Engleske sasvim otvoreno: Ole Gunnar Solskjaer je velika greška Manchester...

Bivši reprezentativac Engleske sasvim otvoreno: Ole Gunnar Solskjaer je velika greška Manchester Uniteda!

Manchester Unitedu treba novi identitet, jer je Alex Ferguson već neko vrijeme prošlost i njegova ideologija se teško može nastaviti. Kritičan je bio nekadašnji reprezentativac Engleske, Jermain Jenas.

Bivši reprezentativac Engleske i bivši nogometaši Nottigham Foresta, Newcastlea, Tottenhama, Aston Ville i QPR-a, Jermaine Jenas dao si je za pravo kritikovati Manchester United. Uvjeren je da se u Unitedu nisu ponašali najpametnije kada su ponudili Ole Gunnar Solskjaeru stalni ugovor te kako su ga trebalo iskoristiti za ono što je i doveden – privremeno riješenje.

Veliko pojačanje: Čelnici Intera započeli pregovore sa nogometašem Citya!

To je bila emocionalna odluka, ali takve odluke ne treba brzo donositi. Manchester United bi trebao prestati razmišljati o Alexu Fergusonu i njegovom putu. Bio je jedinstven te su željeli nastaviti njegovu praks s nekim dobrim trenerima. Pep Guardiola je u Cityu i ne radi ono što su radili Pellegrini i Mancini, radi ono što on sam želi. Jurgen Klopp u Liverpoolu također ima svoj stil. Mislim da United treba novi identitet, Mourinho je pokušao, ali klub ga nije slijedio. Mislim da ni sami ne znaju što rade u klubu.

U zadnje vrijeme United je doživio veliki pad u formi za razliku kako su igrali kada je tek Solskjaer došao. Da li je Jenas upravu, pokazat će vrijeme.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!