NaslovnicaVijestiVeliko pojačanje: Čelnici Intera započeli pregovore sa nogometašem Citya!

Veliko pojačanje: Čelnici Intera započeli pregovore sa nogometašem Citya!

Prema Sky Sportu, talijanski div Inter vrlo je blizu sklapanja ugovora s nogometašem Manchester Cityja, a najveća prepreka u ovom transferu je njegova visoka plaća.

Inter iz Milana već dugo traži pojačanje na strani bočnog braniča, tvrdi talijanski Sky, a kako sada stvari stoje izgleda da su ga pronašli u reprezentativcu Brazila, Danilu, koji je osuđen na sjedenja na klupi ove sezone u Manchester Cityu.

Transfer glasine: United spreman prodati zvijezdu kluba, Juventus ponovo kupuje u Realu, još jedan velikan želi Eriksena

Danilo na desnoj strani odbrane konkurenciju ima u vidu Kylie Walkera, a pored njega minute skuplja na kapaljku, dok je na lijevoj strani obrambene linije konkurencija još veća, jer je Josep Guardiola već rotira brojne igrače na tom položaju kao što su Benjamin Mendy, Oleksandr Zinchenko, Fabian Delph ili Aymeric Laport.

Danilo, bivši igrač Real Madrida i Porta, želi se preseliti u Inter, ali City se ga neće tako olako odreći te za njegove usluge traže između 20 i 25 milijuna eura. Najveći problem je Danilova plaća, koja godišnje iznosi čak 5 milijuna eura, što je u trenutnoj situaciji za milanski Inter previše.

Ipak očekuje se Danilov pristanak na nižu platu te bi tako od naredne sezone ponovo mogli gledati vrlo dobar Inter, ukoliko se ostvare i ostali transferi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!