NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United spreman prodati zvijezdu kluba, Juventus ponovo kupuje u Realu,...

Transfer glasine: United spreman prodati zvijezdu kluba, Juventus ponovo kupuje u Realu, još jedan velikan želi Eriksena

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Manchester United će ovog ljeta razmotriti sve ponude za napadača Romelu Lukakua, prenosi The Telegraph. U Unitedu planiraju veliki remont na ljeto te se očekuje da Lukaku postane rezerva Marcusa Rashforda, što ne zadovoljava njegove apetite te bi mogao biti prodan kako bi financirao dolazne transfere. Inter, PSG i Bayern München su zainteresirani za Belgijca, koji je u prošlosti spominjao da ne bi imao ništa protiv preseljenja u Italiju.

JOŠ JEDNO POJAČANJE: Real Madrid dovodi zamjenu za Benzemu za 60 miliona eura!

Juventus je spreman poslati ponudu od 85 milijuna eura za igrača Real Madrida Isca ovog ljeta, javlja Calciomercato. Isco je na klupi u Madridu većim dijelom sezone, ali se povratakom Zinedina Zidanea na klupu nadao većoj minutaži. No, ako bi Real ovog ljeta potpisao Edena Hazarda ili Christiana Eriksena, Isco će vjerovatno napustiti klub.

Bayern München pridružio se utrci za potpisivanje Christiana Eriksena, za kojeg će morati oboriti klupski transfer rekord. Daily Star tvrdi da bi veznjak radije igrao u Španjolskoj, dok bi budućnost Paula Pogbe u ekipi Manchester Unitedom također mogla biti odlučujući faktor u tome gdje će Eriksen završiti.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!