NaslovnicaVijestiBivši reprezentativac Hrvatske Eduardo da Silva na korak do preuzimanja kluba iz...

Bivši reprezentativac Hrvatske Eduardo da Silva na korak do preuzimanja kluba iz BiH

Prema izvještajima medija iz Bosne i Hercegovine, bivši reprezentativac Hrvatske, Eduardo da Silva, navodno se nalazi korak do preuzimanja tuzlanskog kluba Sloboda. Prema informacijama portala iz BiH, Dudu i njegova menadžerska agencija planiraju preuzeti klub koji je nekada bio ugledan, a predstavnici Slobode su navodno već dogovorili sve detalje s Da Silvom tijekom sastanka u Zagrebu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Izuzetno sam zadovoljan susretom s predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam obilje informacija o klubu i gradu Tuzli. Detaljno su mi predočeni klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba što su me posjetili, pruživši mi priliku za službeni kontakt. Iako sam primio neformalne pozive iz različitih klubova, ovo je prvi službeni kontakt koji sam ostvario. U početku smo uspostavili smjernice za iduće razdoblje, te stavljam svoje usluge na raspolaganje Slobodi.

Zbog obaveza privatne prirode, moram se vratiti u Brazil, ali moji suradnici će nastaviti komunikaciju s predstavnicima Slobode. Planiram posjetiti Tuzlu u najskorijem roku kako bih formalno preuzeo ulogu u klubu”, izjavio je Da Silva za portale iz BiH. Trenutačno, Sloboda je vodeća ekipa druge lige, u koju su ispali prošle sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!