NaslovnicaVijestiBivši slovenski vratar uhićen u Hrvatskoj zbog krijumčarenja ilegalnih imigranata iz Kine

Bivši slovenski vratar uhićen u Hrvatskoj zbog krijumčarenja ilegalnih imigranata iz Kine

Danas su slovenski mediji izvijestili da je Dejan Nemec, bivši slovenski reprezentativni vratar, uhapšen u blizini Slavonskog Broda zbog krijumčarenja ilegalnih imigranata iz Kine. Imigranti su u Hrvatsku stigli preko Save, koristeći čamce za prelazak granice iz Bosne i Hercegovine.

Dejan Nemec, bivši vratar Mure, Club Bruggea i Domžala, bio je dio slovenske reprezentacije na Europskom prvenstvu 2000. i Svjetskom prvenstvu 2002. godine. Prije gotovo tjedan dana, zajedno s još četiri osobe, završio je u istražnom zatvoru.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“U blizini autoceste A3 kontrolirana su dva osobna automobila slovenskih registracija. Jednim automobilom je upravljao 70-godišnji državljanin BiH, a drugim 46-godišnji državljanin Republike Slovenije. U jednom automobilu policija je vidjela pet osoba, a u drugom četiri.

U blizini su uhitili još tri osobe, državljane Republike Hrvatske u dobi od 27 i 35 godina te državljanina Srbije u dobi od 36 godina, koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela, te pronašli još pet ilegalnih migranata.

Policijski službenici su u koordinaciji s USKOK-om proveli kriminalističko istraživanje nad osumnjičenicima, tijekom kojeg je utvrđeno da se u automobilima nalazilo devet kineskih državljana, koji su gumenim čamcem preko rijeke Save ilegalno prešli državnu granicu iz BiH u Republiku Hrvatsku”, priopćila je prije par dana PU brodsko-posavska.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!