NaslovnicaVijestiBivši španjolski sudac tvrdi da 90% sudaca navija za Real Madrid!

Bivši španjolski sudac tvrdi da 90% sudaca navija za Real Madrid!

Bivši španjolski sudac koji je u La Ligi dijelio pravdu od 1995 do 2012. godine izjavio je kako velika većina sudaca u Španjolskoj navija za Real Madrid.

Eduardo Iturralde González koji je nekada dijelio pravdu na terenima širom Španjolske izjavio je da čak 90% sudaca u Španjolskoj navija za Real Madrid.

Gonzalez je odgovarao na pitanje novinara El Mundo Deportiva koji je pokrenuo, može se slobodno reći kampanju protiv madridskog Reala, poslije priznanja engleskog sudije Marka Clattenburga da je priznao Ramosov gol iz zaleđa u finalu Lige prvaka 2016. Inače, Gonzalez je deklarisani navijač Athletic Bilbaaa.

“Odnos Real – Barcelona među sucima je 90:10 posto. Srećom ja sam iz Bilbaa gde većina ljudi navija za Athletic, ali ostatak zemlje podijeljen je između Barcelone i Reala. A među sucima velika većina su navijači Reala. Međutim, to nipošto ne znači da su neprofesionalni kada sude njihove utakmice” rekao je Gonzalez.

El Mundo Deportivo je poslije Clattenburgovog priznanja objavio tekst o spornim sudačkim odlukama koje su donošene u korist Reala u Kupu/Ligi prvaka, a potom su madridski mediji uzvratili istom mjerom, samo protiv Barcelone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!