NaslovnicaVijestiBivši sportski direktor PSG-a: Vrijeme je da Mbappe napusti Pariz. Nije ni...

Bivši sportski direktor PSG-a: Vrijeme je da Mbappe napusti Pariz. Nije ni važno gdje će otići, samo je bitno da ode

Nakon što je njegov intervju za France Football objavljen mjesec dana kasnije, Kylian Mbappe je izazvao kontroverzu svojim izjavama. Neki dijelovi razgovora s francuskim napadačem izazvali su bijes vlasnika kluba i suigrača. Mbappé je izrazio želju da napusti PSG i pridruži se Real Madridu, što je izazvalo nezadovoljstvo bivšeg sportskog direktora kluba Leonarda.

“Kada pogledate njegovo ponašanje u posljednje dvije godine, jasno je da još uvijek nije sposoban voditi momčad. On je sjajan igrač, ali nije vođa. Sjajan je strijelac, ali nije kreativan. Vrlo je teško izgraditi momčad oko njega”, rekao je Brazilac i zaključio:


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Za njegovo dobro i za dobro PSG-a, mislim da je došlo vrijeme da napusti Pariz. Nije ni važno gdje će otići, samo je bitno da ode. PSG je postojao prije Mbappéa, postojat će i nakon njega. On je već šest godina u PSG-u, a u tom razdoblju postoji još čak pet drugih klubova koji su osvojili Ligu prvaka.”

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!