NaslovnicaVijestiBivši suigrač nagovara Isca da napusti Real Madrid: Los Blancosi postavili traženu...

Bivši suigrač nagovara Isca da napusti Real Madrid: Los Blancosi postavili traženu cijenu!

Isco bi ovog ljeta mogao napustiti Real Madrid jer ga Brahim Diaz pokušava uvjeriti da potpiše za AC Milan, prema zapanjujućim izvješćima.

29-godišnjia ofanzivni veznjak upisao je 29 nastupa u svim natjecanjima i dvije asistencije u razočaravajućoj sezon za Real Madrid.

Isco, čiji će trenutni ugovor sa Madridom isteći 2022. godine, ovog ljeta također nije uspio u sastavu Španjolske Luisa Enriquea za Europsko prvenstvo.

Budućnost madridske zvijezde u Los Blancosima i dalje je neizvjesna, dok španjolski klub potencijalno nastoji pomoći u smanjenju njihovih plaća.

Defensa Central sada izvještava da je Isco bio u kontaktu sa Diazom usred rastućeg interesa iz Milana.

Diaz je povremeno nastupao za Madrid nakon što je napustio Manchester City 2019. godine u transferu od 15.5 milijuna funti, što bi se moglo povećati na 22 milijuna.

Španjolski reprezentativac prethodnu je sezonu proveo na posudbi u Milanu, ali su ponovo postigli dogovor sa Madridom da Diaz sljedeće dvije sezone provede na San Siru.

Potencijalna dostupnost Isca ovog ljeta također je privukla interes klubova iz Premier lige Arsenala i Tottenhama.

Prema Calciomercatu, Madrid je spreman prodati bivšeg igrača Malage za 21 milijun funti.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!