NaslovnicaVijestiBivši talenat Alen Halilović živi u svom svijetu: Izjavom iznenadio nogometnu javnost

Bivši talenat Alen Halilović živi u svom svijetu: Izjavom iznenadio nogometnu javnost

Alen Halilović smatra se propalim talentom koji je uspio doći čak i do velike Barcelone. Ipak, ovaj Hrvat još nije odustao, ima tek 23 godine i još uvijek sanja o karijeri koja bi dostigla  karijeru Luke Modrića.

Alen Halilović, koji je senzacionalno prešao iz Dinama u Barcelonu prije nekoliko godina, posljednjih je godina u sportskim medijima isključivo kada se piše o njegovim neuspjelim avanturama u klubovima širom Evrope. Zbog toga često mjenja klubove ali ne pokazuje igre zbog kojih je doveden.

U AC Milanu, primjerice, također nije uspio, pa je sada član Heerenveena, gdje ga optimizam očito nije napustio.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


“U Heerenveenu su dali sve od sebe da me dovedu, srećom za mene. Ovo je dobra prilika za mene, odgovara mi nizozemska liga. Želim pokazati da sam jedan od najboljih nogometaša nizozemske lige i da pripadam evropskom vrhu. U Milanu su bili razočarani kako su me tretirali u Standardu (gdje je igrao na posudbi) Razgovarali smo, obećavali su mi… Ali događalo se suprotno. Ipak, imam osjećaj da bi možda jednog dana mogao biti poput Luke Modrića “, rekao je 23-godišnji Hrvat nizozemskim medijima.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!