NaslovnicaVijestiBivši talenat Manchester Cityja u 26. godini završio karijeru zbog biznisa, sada...

Bivši talenat Manchester Cityja u 26. godini završio karijeru zbog biznisa, sada je milijunaš

Reece Wabara je sa 16 godina igrao za juniore Manchester Cityja, a 2010. je potpisao profesionalni ugovor s kojim je zarađivao 1,2 milijuna eura godišnje. Smatrali su ga velikim talentom, no nije se uspio afirmirati pa je posuđivan niželigašima i svoju karijeru je završio 2017.

Nekoliko godina prije okončanja karijere u online trgovinu odjećom uložio je 17 tisuća eura i deset godina kasnije zaradio 37 milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Wabara će sada otvoriti dućan u londonskoj Oxford Street, jednoj od najekskluzivnijih ulica.

“Otac mi je uvijek govorio da trebam financijsku stabilnost. Kreirali smo Maniere de Voir 2013. i lansirali kolekciju. Prva odjeća bile su trenirke, majice i dukserice, stvari u koje sam oblačio neke nogometaše. Tako je sve počelo. Tranzicija od nogometaša do modernog poslovnog čovjeka bila je postupna. U nogometu nisam napredovao kako sam namjeravao. Posao je rastao velikom brzinom i morao sam odabrati što ću raditi”, rekao je bivši mladi engleski reprezentativac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!