NaslovnicaVijestiBivši talijanski napadač: Antonio Conte je čudovište, povraćao sam na treninzima

Bivši talijanski napadač: Antonio Conte je čudovište, povraćao sam na treninzima

Bivši talijanski napadač Marco Borriello nedavno je bio gost u emisiji poznatog talijanskog reprezentativca Christiana Vierija. Tom prilikom, Borriello je otkrio da je iskustvo rada s trenerom Conteom u Juventusu bilo izuzetno zahtjevno zbog Conteove strogoće i napornih treninga.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Povraćao sam kod Contea. Liječnički tim nas je držao na oku, pratili su nam otkucaje srca. Čim bi puls pao, vikali bi da pojačamo intenzitet. Imao bih 196 otkucaja u minuti. Davao sam 99 posto sebe, bio sam blizu srčanog udara”, rekao je Borriello, koji je s Conteom radio šest mjeseci 2012. godine, kada je iz Rome došao u Juventus na posudbu.

“Fabio Quagliarella je tiho psovao. Conte je bio čudovište, ali i maestro koji bi te precizno vodio kroz igru. Na kraju dana si postao bolji igrač. Momčad je odlično djelovala, dobro smo se osjećali, što smo dokazivali na terenu. Osvojili smo talijansko prvenstvo, a on je postigao još velikih rezultata u drugim klubovima,” dodao je Borriello.

Od 1999. do 2019. Borriello je igrao za Triestinu, Treviso, Milan, Empoli, Regginu, Sampdoriju, Genovu, Romu, Juventus, Carpi, Atalantu, Cagliari i SPAL, a inozemne angažmane imao je u West Hamu i španjolskoj Ibizi, u kojoj je i završio karijeru.

Zabilježio je sedam nastupa za talijansku reprezentaciju te osvojio pet trofeja s Milanom i jedan s Juventusom. Prema informacijama Transfermarkta, u 444 službene utakmice postigao je 126 golova i ostvario 43 asistencije.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!