NaslovnicaVijestiBivši trener Brune Fernandesa otkrio: "On čak nije ni ličio na nogometaša...

Bivši trener Brune Fernandesa otkrio: “On čak nije ni ličio na nogometaša u 2012.”

Bruno Fernandes nije ni izgledao poput nogometaša kad je prvi put stigao u talijansku ekipu Novara Calcio, prema riječima njegovog bivšeg trenera.

Bivši trener Brune

Mauro Borghetti doveo je talentiranog portugalskog veznjaka u Seriju B iz Boaviste za prijavljenu naknadu od samo 40.000 eura na ljeto 2012. godine.

Fernandesa, koji je veći dio svoje omladinske karijere proveo na stadionu Da Varzea, je ubačen u mladi tim od Borghettija i njegovog trenerskog osoblja.

No, nakon samo nekoliko tjedana igranja u omladinskoj postavi, Fernandesov talent bio je primijećen i ubrzo je promoviran u seniorsku ekipu, gdje je ostavio ogroman dojam.

Prema Borghettiju veznjak nije izgledao poput tipičnog nogometaša.

U intervjuu za talijansko izdanje Gazzette, 52-godišnjak je mladog Brunu opisao kao ‘skromnog’, prije nego što je istaknuo da je sazrio kasnije od većine. “Kad je stigao, nije ni izgledao poput nogometaša.”

Fernandesov bivši trener u Novari Calcio vjeruje da se zbog radne etike i općenitog ponašanja istaknuo među ostalima.

“Iznad svega, imao je sjajnu osobnost koja ga je razlikovala po tome što sada igra nogomet na najvišoj razini”, reka je Borghetti za Football Italia.

“Koliko znam, u to vrijeme smo bili jedini klub koji je želio da ga poptiše i on je odmah prihvatio našu ponudu.”

“Radio je naporno, pokušavajući odmah naučiti talijanski, pridružio se grupi i odmah je dočekan, jer je uspio uspostaviti dobre odnose sa suigračima.”

“Imao je izvsne odnose sa svima u Novarellu.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!