NaslovnicaVijestiBivši trener novog pojačanja Uniteda: "Manchester je davno dogovorio njegov transfer"

Bivši trener novog pojačanja Uniteda: “Manchester je davno dogovorio njegov transfer”

Manchester United je već dogovorio transfer Jacka Grealisha, izjavio je bivši menadžer Aston Ville Tim Sherwood.

Bivši trener novog

24-godišnji ofanzivni vezni igrač, koji je igrao ključnu ulogu za Aston Villu u Premier ligi ove sezone, postigavši devet golova na svim natjecanjima, već je neko vrijeme povezan sa prelaskom na Old Trafford.

Još u veljači je izviješteno da je Grealish već dogovorio osobne uvjete sa Unitedom, uz prijedloge da igrač traži kuću u području Manchestera, unatoč tome što se dva kluba nisu dogovorila oko naknade.

Mjesec dana kasnije i njegov bivši menadžer Tim Sherwood vjeruje da je transfer ‘već završen’ kako bi Grealish ovog ljeta prešao na Old Trafford dok Villa i dalje ostaje u zoni ispadanja u Premier ligi.

“Mislim da je dogovor za Jack Grealisha već zaključen”, rekao je Sherwood za Premier liga Productions. “On je igrač koji je potreban Manchester Unitedu. Iskreno vjerujem da postoji samo jedan klub za Jacka Grealisha.”

“Mislim da ne može ostati u Aston Villi, treba napredovati u karijeri. Mislim da potpisuje za Manchester United”, nastavio je.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!