NaslovnicaVijestiBivši veznjak Evertona pozvan da se bori u ruskim oružanim snagama

Bivši veznjak Evertona pozvan da se bori u ruskim oružanim snagama

Bivši vezni igrač Evertona Diniyar Bilyaletdinov pozvan je da se bori u ruskim oružanim snagama u Ukrajini, unatoč tome što je premašio dobne kriterije za regrutaciju.

Bilyaletdinov je proveo tri godine na Goodison Parku nakon što ga je u klub doveo tadašnji šef Evertona David Moyes za 10 milijuna eura 2009. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vratio se u rodnu Rusiju 2012., a 37-godišnjak se povukao iz nogometa 2019. nakon kratkog boravka u litvanskom klubu Riteriai.

Vijest dolazi nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio djelomičnu mobilizaciju usred trenutne agresije na Ukrajinu. Kao rezultat ove odluke, mobilizaciji podliježu vojno sposobni muškarci koji su prethodno služili u oružanim snagama i imaju određene vojne specijalnosti.

Bilyaletdinov je iznad dobne granice od 35 godina, no vjeruje se da je razlog njegove mobilizacije činjenica da je već služio u oružanim snagama.

U razgovoru za ruski Sport24 Diniyarov otac Rinat Bilyaletdinov potvrdio je da mu je sin mobiliziran.

Bilyaletdinov je od 2005. do 2012. upisao 46 nastupa za rusku reprezentaciju, a bio je i dio momčadi koja je stigla do polufinala Europskog prvenstva 2008. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!