NaslovnicaVijestiBivši vratar Reala: Messi je provocirao i govorio ružne stvari Pepeu i...

Bivši vratar Reala: Messi je provocirao i govorio ružne stvari Pepeu i Ramosu

Bivši vratar Real Madrida teško da je mogao izabrati bolji trenutak za objavu svoje najnovije autobiografije. U nedjelju se sastaju Real Madrid i Barcelona, ​​a bivši poljski vratar Jerzy Dudek iznio je vrlo zanimljive tvrdnje o svojim bivšim suigračima i suparnicima uoči El Clasica.

Bez uljepšavanja je opisao što je doživio s različitim zvijezdama na terenu i u svlačionici. Tako je 49-godišnji Jerzy Dudek otkrio neke do sada nepoznate stvari o Lionelu Messiju, odnosno njegovoj navici provociranja suparnika na terenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Bio je vrlo provokativan, kao i cijela Barcelona, ​​uključujući i njihovog trenera Pepa Guardiolu. Uvijek bi bili spremni naljutiti suparnika, a mnogo puta su u tome savršeno uspjeli. Vidio sam i čuo Messija kako govori jako ružne stvari Pepeu i Ramosu, ne možete ni zamisliti što je izašlo iz usta osobe koja djeluje tako mirno i fino”, rekao je Dudek.

Poljak je u Realu bio u “zlatnom dobu” Barcelone, od 2007. do 2011. godine, a tada su tenzije između dva velika rivala bile posebno izražene. Dudek je bio iskren kada je opisao dvije Realove legende, Raula Gonzaleza i Cristiana Ronalda.

“Raul je bio jako arogantan, ali općenito, bio je normalan. S druge strane, Cristiano je bio vrlo egocentričan, ali vrlo natjecateljski raspoložen. No, on je sasvim normalan dečko, ali razumijem da su ga izvana drugačije doživljavali”, opisao je Jerzy Dudek.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!