NaslovnicaVijestiBIZARNA REAKCIJA: Evo kako je Neymarov otac reagirao na špekulacije koje njegovog...

BIZARNA REAKCIJA: Evo kako je Neymarov otac reagirao na špekulacije koje njegovog sina povezuju sa povratkom u Barcelonu!

Bizarna reakcija Neymarovog oca! Evo kako je Neymarov otac reagirao na špekulacije koje njegovog sina povezuju sa povratkom u Barcelonu! Špekulacije nastavljaju povezivati Neymara sa povratkom u Barcelonu, ali na temelju reakcije njegova oca na ova izvješća, može se reći da nisu točna.

BIZARNA REAKCIJA

The Evening Standard je ovaj tjedan zabilježio kako su svježe glasine nedavno spajale brazilsku zvijezdu sa Nou Campom, manje od dvije godine nakon što se baš sa Nou Campa preselio u PSG.

Njegov transfer u glavnom gradu Francuske je do sada bio uspješan, jer je postigao 46 golova u 51 utakmic i osvojio četiri trofeja u svojoj prvoj sezoni u klubu.

Zauzvrat, čini se da ne postoji velika potreba da se ponovo pravi transfer u klubove, posebno za Barcelonu, s obzirom na njegovu odluku da napusti katalonske divove ne tako davno.

Imajući to na umu, čini se da je stalna špekulacija o povratku u vladajuće prvake La Lige ostavila Neymarovog oca zaprepaštenim, kao što se vidi u njegovim postovima na Instagramu ispod.

Prvo, on je zabilježio ove vijesti kao ‘Lažne vijest’, prije nego što je postavljen drugi post od djeteta koje se nekontrolisano smije.

Očito je da otac 26-godišnjaka nije u pregovorima sa Barcelonom ili je to poruka koju želi javno objaviti sa takvim objavama.

Vrijeme će pokazati da li će se nešto dogoditi na ljeto, jer je vrlo malo vjerojatno da bi PSG-u odgovarala ideja da izgubi svog talismana na pola sezone, ali na temelju postova ispod, to bi značilo da Neymar i njegov kamp nemaju namjeru napustiti Francusku zbog povratka u Barcelonu u bliskoj budućnosti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!