NaslovnicaVijestiBizarna scena u Hrvatskoj: Sudac isključio fotoreportera!

Bizarna scena u Hrvatskoj: Sudac isključio fotoreportera!

U prošlosti smo bili svjedoci raznoraznih neobičnih situacijama van terena, ali jedna nesvakidašnja i nadasve bizarna scena dogodila se danas na nogometnim terenima u Hrvatskoj.

crveni karton

Odigrano je pet utakmica 16. kola Druge HNL, a jedna je od njih dospjela je na naslovnice europskih medija.

To je duel između sinjskog Junaka i Rudeša. Junak je na domaćem terenu poražen 0:2, a utakmicu je obilježio incident sa sucem i fotoreporterom, piše Index.hr. Glavni sudac je u 44. minuti isključio fotoreportera nakon što je Rudeš poveo 2:0.

“A jesi sada sretan, seljačino nepristojna?” rekao je fotoreporter treneru Rudeša Mariju Careviću, što je u svom zapisniku naveo i delegat Josip Pulić.

Nakon što je čuo što je fotoreporter rekao, sudac ga je udaljio s terena pokazavši mu crveni karton. Još se ne zna kakva kazna čeka fotoreportera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!