NaslovnicaVijestiBizarna situacija za Liverpool dobila konačni epilog: Evo kako će Redsi "preživjeti"...

Bizarna situacija za Liverpool dobila konačni epilog: Evo kako će Redsi “preživjeti” dva meča u dva dana na dva različita kontinenta

Europski prvak Liverpool nalazi se u bizarnoj situaciji, jer će sredinom prosinca igrati dvije utakmice na dva različita kontinenta dva dana za redom.

LIVERPOOL POSTAVIO CIJENU

Liverpool je na svojoj web stranici potvrdio nagađanja koja već danima kruže otočkim medijima o vrlo neobičnoj situaciji zbog koje je trener ekipe Jurgen Klopp prije nekoliko dana rekao da bi Liverpool mogao čak i istupiti iz ligaškog kupa.

OGLASIO SE: Evo što Wenger kaže na moguće preuzimanje klupe Bayern Munchena!

Liverpool će se u prosincu uputiti u Katar kako bi branio boje Europe u klupskom Svjetskom prvenstvu kao pobjednik Lige prvaka, a igrat će polufinalni susret u Kataru 18. prosinca. Problem je što će 17. prosinca morati igrati četvrtfinalni meč Liga kupa protiv Aston Vile, ali nije bilo mogućnosti premještanja meča, jer je Liverpool popunio sve datume do kraja sezone.

Rješenje nije bilo baš jednostavno, ali je svakako vrlo smjelo i jedinstveno. Uprava kluba najavila je da će Liverpool igrati utakmice s dvije različite momčadi, što znači da će Liverpool u dva dana igrati dvije službene utakmice s dva različita tima!

“Klub želi naglasiti da to nije idealan scenarij, ali takvo smo rješenje usvojili u interesu natjecanja, naših protivnika i sebe. Želimo zahvaliti EFL-u na uloženom trudu u potrazi za alternativnim datumima, ali na kraju nijedan nije bio primjeren, jer bi se naš tim samo dodatno opteretio ”, saopštili su iz Liverpoola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!