NaslovnicaVijestiBizarni trenutak u Engleskoj: Mrtvačka kola uletjela na teren i prekinula utakmicu

Bizarni trenutak u Engleskoj: Mrtvačka kola uletjela na teren i prekinula utakmicu

Nevjerojatna situacija prekinula je prijateljsku utakmicu engleskih niželigaša Gatesheada i Dunstona kada su na teren nenadano uletjeli neki ljudi s dva automobila, od kojih je jedno bilo mrtvačko vozilo. Automobili su kružili oko centra igrališta, izazivajući paniku među igračima, gledateljima i osobljem.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U izvještaju britanskog Sky Sportsa navodi se da se nevjerojatna situacija odigrala na poluvremenu utakmice engleskih niželigaša, kada je rezultat bio izjednačen, 1:1. Na teren su iznenada ušla dva neobična automobila – Subaru i mrtvačka kola. Njihov dolazak izazvao je iznenađenje i zabezeknutost među igračima i prisutnom publikom jer su automobili kružili terenom i zanosili se, dok su osobe iz vozila bacale letke kroz prozor.

Maskirani su nakon toga napustili mrtvačka kola i ušli u Subaru, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu, a mrtvačka kola ostavili na terenu.

“Zbog incidenta na terenu koji se dogodio nedugo nakon poluvremena, sudac je prekinuo utakmicu”, objavio je Gateshead.

Policija je u svom službenom izvješću potvrdila da nije bilo ozlijeđenih ni ugroženih tijekom ovog događaja. Osim toga, najavili su provođenje istrage kako bi identificirali počinitelje ovog incidenta. Jasno su istaknuli svoju nultu toleranciju prema ovakvim neredima i obećali da će, kada utvrde odgovorne, poduzeti odlučne i stroge kaznene mjere kako bi osigurali da se slični incidenti ne ponove u budućnosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!