NaslovnicaVijestiBizarno pravilo koje znači da se Sanchov hat-trik za vikend ne računa!

Bizarno pravilo koje znači da se Sanchov hat-trik za vikend ne računa!

Jadon Sancho se u nedelju vratio u početnu postavu Borussije Dortmund sa hat-trickom – ali bizarno njemačko nogometno pravilo znači da se to ne računa.

Bizarno pravilo

Engleski internacionalac započeo je svoju prvu utakmicu otkad se nogomet nastavio i obilježio ga sa tri gola gdje je Dortmund pobijedio Paderborna sa 6-1.

Svi njegovi golovi su stigli u drugom poluvremenu, međutim, suigrači Achraf Hakimi i Marcel Schmelzer su postigli gol između drugog i trećeg gola Jadona Sanchoa, što znači da to nije ‘pravi hat-trick’.

To je isti standard koji Erling Haaland nije mogao ispuniti ni u svom debiju u Dortmundu protiv Augsburga.

Nakon te utakmice, njemački novinar Raphael Honigstein je rekao: “U Njemačkoj iz nekog razloga to ne smatramo pravim Hat-trickom.”

“To treba biti u jednom poluvreemnu, ali isto tako, nitko ne smije postići gol između.”

“Toliko smo Nijemci da ga ne smatramo hat-trickom.”

Gledaj sve utakmice Bundeslige uživo

Evo kako gledati uživo sve utakmice Bundeslige:

  1. Otvorite bet365 račun te uzmite 100% bonusa dobrodošlice
  2. Napravi prvu uplatu kojom ostvaruješ bonus dobrodošlice te pristup live prijenosima utakmica
  3. Odaber utakmicu Budeslige po izboru i uživaj u prijenosu uživo

GLEDAJ SVE UTAKMICE BUNDESLIGE UŽIVO

Da bi gledali utakmice, članovi bet365 kladionice moraju imati sredstva na računu ili okladu postavljenu u posljednja 24 sata. 18+ | T&C’s Apply | Gamble Responsibly | Geo restrictions apply. NAPOMENA: Zemlje u kojima Livestream nije dostupan su Austrija, Njemačka, Lihtenštajn, Luksemburg i Švicarska.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!