NaslovnicaVijestiBogati vlasnici PSG-a ulaze u Englesku: Ovo je velikan kojeg žele vratiti...

Bogati vlasnici PSG-a ulaze u Englesku: Ovo je velikan kojeg žele vratiti na stare staze slave!

Financial Times izvijestio je danas da je Qatar Sports Investments koji ima u vlasništvu dionice francuskog nogometnog kluba PSG, najavila kupnju većinskog udjela u engleskom Leedsu, koji je se takmiči u drugoj ligi.

PSG krenuo

Isti izvor, koji se odnosi na neimenovane osobe izravno uključene u taj posao, navodi da je dogovor između Leedsa i spomenute investicijske tvrtke iz Katara manje-više dogovoren.

EDEN HAZARD ODLUČIO: Evo do kad ga Chelsea mora prodati Real Madridu!

Talijanski vlasnik Leeds, Andrea Radrizzani, bio je neodlučan glede prodaje većinskog vlasništva a nakon što se klub nije uspio kvalificirati za ulazak u Prmeier ligu – za Leeds, kojeg je predvodio bivši argentinski selektor Marcelo Bielsa, bio je koban Derby County odlučio je prodati svoj udio u ovom klubu.

Britanski časopis također je napomenuo da je Qatar Sports Investments intenzivno vodio pregovore oko preuzimanja Leedsa u protekle dvije godine.

U ovom slučaju, Leeds bi bio treći engleski klub u vlasništvu tvrtke iz  arapskih zemalja. Vlasnik Manchester Cityja, osvajača ovogodišnje Premier lihe, je Shaun Mansur bin Zayed Al Nahjan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, polu-vlasnik Sheffield Uniteda, koji je izborio mjesto u prvoj ligi u nadolazećoj sezoni, je Saudijski princ Abdullah bin Musad bin Abdulaziz.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!