NaslovnicaVijestiBOMBA IZ BARCELONE: Messi može na kraju sezone napustiti klub bez odštete!

BOMBA IZ BARCELONE: Messi može na kraju sezone napustiti klub bez odštete!

Kapiten i najbolji igrač Barcelone, Leo Messi navodno u svom novom ugovoru ima opciju prema kojoj može napustiti klub na kraju ove sezone i to bez odštete. To je navodno bio jedan od uslova koji su Messi i njegov agent postavili klubu prije potpisivanja ugovora.

Messi imenovao

Španjolski El Pais tvrdi da Lionel Messi može napustiti Camp Nou nakon završetka ove sezone i to bez bilo kakve odštete. Jedna od klauzula iz njegovog novog ugovora s katalonskim divom mu navodno to omogućuje.

CIJELO LJETO RONALDO JE ŽELIO DA JUVENTUS DOVEDE ZVIJEZDU BARCELONE: Napokon će ga dovesti u siječnju za 40 milijuna eura!

Messi je više puta nagovijestio da bi želio završiti karijeru u redovima Newell’s Old Boys kluba iz svog rodnog grada. Kao klinac, Messi se preselio u Kataloniju iz svog rodnog grada te nikada nije dobio priliku da zaigra za svoj klub. Ovaj 32-godišnjak je u ugovor ubacio klauzulu koja mu omogućuje da bez odštete ode nakon završetka ove sezone, naravno ukoliko se odluči za tako nešto.

Argentinski virtuoz ima ugovor s Barcom do 2021. godine. El Pais također piše da su Xavi i Andres Iniesta imali slične klauzule u svojim ugovorima. Xavi se tako preselio u Katar, a Iniesta će uskoro završiti karijeru u Japanu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!