NaslovnicaVijestiBOMBA IZ KATALONIJE: Barca pronašla zamjenu za Griezmanna! Dolazi još bolji NAPADAČ!...

BOMBA IZ KATALONIJE: Barca pronašla zamjenu za Griezmanna! Dolazi još bolji NAPADAČ! Cijena, sitnica…

Hoće li napad Barcelone biti još smrtonosniji u idućoj sezoni? Transfer Griezmanna sa kojim bi Barca u ekipi postala strah i trepet za protivničke odbrane je propao, a Katalonci su pronašli zajenu za njega. I to kakvu.

zamjenu za Griezmanna

Kako sada stvari stoje te prema izjavama samog igrača, Barcelona neće moći dovesti izvrstnog francuskog nogometaša Antoine Griezmanna, koji je nakon završetka sezone trebao napustiti Atletico Madrid i krenuti prema Kataloniji. Ipak, predomislio se u zadnji čas te će sa Atleticom potpisati novi ugovor prema kojem će zarađivati 25 miliona eura po sezoni.

>> LUDILO U ROMI: Zvijezda kluba javno priznao da VARA suprugu! Njegove riječi ŠOKIRALE svijet!

No unatoč činjenici da neće moći dovesti Griezmanna u svoje redove, katalonski napad u idućoj sezoni mogao bi biti još jači. Barem tako prenosi odnosno izvještava španjolski As, koji otkriva da je Barcelona kontaktirala predstavnike jednog od najboljih nogometaša na svijetu i jednog od glavnih favorita za Zlatnu loptu. Da, vjerovatno već pretpostavljate. I upravu ste.

[su_bonus]

Barcelonu su navodno kontaktirati predstavnici izvrsnog egipatskog napadača Muhameda Salaha kako bi Katalonacima ponudili usluge ovog fenomenalnog igrača Liverpoola.

[su_bet365_100_bonus]

Jasno je da će Barcelona morati duboko segnuti u džep ako želi vidjeti svom dresu u sljedećoj sezoni egipatskog reprezentativca. Što se tiče cijene Salaha ona bi iznosila više od 100 milijuna eura, ali kako piše sportski list AS, Katalonaci su spremni platiti traženu odštetu i fenomenalnim Lionelu Messiju i Luisu Suarezu dodati još jednog fantastičnog napadača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!