NaslovnicaVijestiBomba iz Londona: Chelsea iz glavnog grada Španije dovodi pojačanje za čak...

Bomba iz Londona: Chelsea iz glavnog grada Španije dovodi pojačanje za čak 72 miliona funti

Bomba iz Londona: Chelsea iz glavnog grada Španije dovodi pojačanje za čak 72 miliona funti! Chelsea je prošle godine pod vodstvom Antiono Contea bez problema stigao do naslova prvaka Engleske. Bili su zaista neumoljivi, gazili su sve pred sobom, Conte je bio na sedmom nebu. Sve mu je išlo od ruke, ali u ovoj sezoni sve ide naopako. Chelsea nije ni sjena ekipe iz prošle godine a Conteu se ozbiljno trese stolica.

Bomba iz Londona

Upravo zbog loših rezultata bivši šef Juventusa i Italije želi još više pojačati svoju momčad, nakon ljetnog transfer roka u kojem su stigli Antonio Rudiger, Tiemoue Bakayoko, Davide Zappacosta, Danny Drinkwater i Alvaro Morata  za ukupni iznos od oko 200 milijona funti.

Na vrhu Conteovog popisa za pojačanja,nalazi se veznjakAtletico Madrida, Saul Niguez.

[su_bonus]

Španjolski list Don Balon izvještava o tome da Plavci pripremaju ponudu od 71 milijuna funti za španjolsku internacionalnu zvijezdu, iako su iz Atletica rekli da nema govora da prodaju njihovog najtalentovanijeg igrača.

Niguez je tijekom ljeta obnovio svoj ugovor s Atleticom, a u ugovor je ugrađena klauzula prema kojoj može napustiti klub ukoliko neko za njega ponudi minimalno 134 milijuna funti. To su uradili prvenstveno zbog toga da bi odbili potencijalne kupce, ali izgleda da za prvake Engleske Premier lige to ne predstavlja prepreku.

>> Navijači Liverpoola ostali u nevjerici nakon poteza Dejana Lovrena na zagrijavanju prije utakmice

22-godišnjak je u Atleticu proveo cijelu svoju karijeru, a sakupio je ukupno 158 nastupa i postigavši ​​23 gola. Godine 2014. je bio posuđen Rayo Vallecano i to je njegovo jedino odsustvo od crveno-bijele boje, a poznato je da je Saul kao i čitava njegova porodica, veliki navijač Atletico Madrida.

Saul je nedavno tvrdio da je sretan u glavnom gradu Španjolske, ali s obzirom na to da Atletico polako gubi priključak u Španiji za Barcom i Realom, odlazak iz kluba više i nije toliko nemoguć.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!