NaslovnicaVijestiBOMBA IZ MADRIDA: Atletico pronašao zamjenu za Griezmanna u Njemačkoj!

BOMBA IZ MADRIDA: Atletico pronašao zamjenu za Griezmanna u Njemačkoj!

Napadač Atletico Madrida i najbolji igrač ovog kluba Antoaine Griezmann kako sada stvari stoje na ljeto će napustiti Atletico. Mnogo je zainteresovanih strana za njegove usluge, a kao prvi favorit za njegov potpis navodi se Manchester United koji je prošlo ljeto bio vrlo blizu realizacije ovog transfera, no posao je zaustavio sam igrač. U Atleticu su već pronašli njegovu zamjenu i to kakvu!

Atletico pronašao zamjenu

Vodstvo Leipziga inzistira na tome da Tim Werner ostane u klubu, jer je on igrač oko kojeg se treba graditi ekipa. Ali mnogi evropski klubovi koji prate ovog igrača žele da ga dovedu u svoje redove već ovog ljeta. Među njima je i Atletico Madrid koji je također vrlo zagrizao za njemačku reprezentativnu zvijezdu.

[su_cashout]

Njemački sportski list, Bild pokrenuo je novu glasinu o talentiranom njemačkom reprezentativcu Timu Werneru. Potonji je jako cijenjen od strane njemačkog prvoligaša Leipziga, sportski direktor Ralf Rangnick nedavno je rekao da Werner nije niti će biti na prodaju, ali…

>> Dva igrača koje Jose Mourinho očajnički želi prodati nakon poraza protiv Newcastlea

Atletico Madrid je na tržištu već u potrazi za igračem koji će dostojno popuniti prazninu koja bi nastala ( koja će nastati) ako ( kada) klub napusti fenomenalni Francuz Antoine Griezmann. Već nekoliko godina se spominje njegov odlazak, koji će ovog ljeta sasvim sigurno biti neizbježan.

[su_bonus]

U Leipzigu sa druge strane imaju velike planove s Wernerom, te s njim žele potpisati novi dugoročni ugovor. Trenutni ugovor mu vrijedi do 2020 godine. Wener je u Leipzig stigao 2016. godine za 10 miliona eura iz ekipe Stuttgarta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!