NaslovnicaVijestiBOMBA IZ MADRIDA! Na pomolu transfer iz Reala u Atletico

BOMBA IZ MADRIDA! Na pomolu transfer iz Reala u Atletico

Španjolski mediji izvješćuju kako bi se u narednim danima mogao ostvariti “zabranjeni transfer”, koji bi se trebao dogoditi između dva velika gradska rivala Reala i Atletica.

Španjolska radio postaja Cadena COPE izvješćuje da su Real i Atletico iz Madrida sjeli za pregovaračkim stolom i počeli pregovarati oko transfera veznjaka Marcosa Llorentea, koji bi trebao biti jedan od mnogih ograča koji će napustiti Real uslijedn njihove kupovine ovog ljeta. Marcos Llorente je produkt Realove škole, ali nije igrao mnogo u sredini terena zbog jake konkurencije u klubu, pa bi mogao pronaći novi izazov u velikom rivalu Atleticu, gdje se 24-godišnjak smatra prikladnom zamjenom u slučaju Rodrijevog odlaska.

Poslali ponudu od 50 miliona eura: Manchester United pronašao jeftiniju alternativu za Koulibalya

Llorenteov ujak i agent Julio Llorente također je odgovorio na glasine i priznao da je Atletico jedan od potencijalnih odredišta.

“Marcosova budućnost će biti riješena u sljedećih 10 do 15 dana. On ima mnogo ponuda drugih klubova, a jedan od njih je i Atletico. Atletico je vrlo važan klub za našu obitelj, jer su Marcosov otac i djed igrali u ovom klubu “, rekao je ujak Llorente.

Real i Atletico su posljednji put napravili transfer prije dvije godine, kada je Real kupio braniča Thea Hernandeza. To se desilo nakon što je Kraljevski klub u ugovoru aktivirao klauzulu o otkupu.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!