NaslovnicaVijestiPoslali ponudu od 50 miliona eura: Manchester United pronašao jeftiniju alternativu za...

Poslali ponudu od 50 miliona eura: Manchester United pronašao jeftiniju alternativu za Koulibalya

U Manchester Unitedu, zbog nerealnih zahtjeva Napolija i Leicestera su odustali od Kalidou Koulibaly i Harryja Maguirea i već su pronašli novu transfer metu, za koju su već ponudili 50 milijuna eura naknade.

U Manchester Unitedu, užurbano traže konkretno pojačanje na poziciji središnjeg branitelja, a do sada su imali mnogo problema oko kupovine željenih meta. Prioritet je bio branič Napolia Kalidou Koulibaly, koji se posljednjih godina smatra jednim od najboljih branitelja u Seriji A. No, Talijani koji traže naknadu od 100 milijuna eura rezlog su zbog kojeg je United odustao od transfera.

AGENT POTVRDIO: Evo gdje će Gonzalo Higuain igrati sljedeće sezone!

Sličan odgovor stigao je u Manchester iz Leicestera, gdje za engleskog reprezentativca Harry Maguire traže 20 milijuna eura manje, a Sky prenosi da je United tako pronašao novu, jeftiniju alternativu.

Sky tvrdi da je United spreman platiti 50 milijuna eura za 22-godišnjeg francuskog braniča Issu Diopa, koji se u London preselio iz Toulousea neposredno prije početka sezone. Diop je odigrao 38 utakamica u dresu West Hama majici i pokazao se vrhunskim pojačanjem, a Sky dodaje da problemi Uniteda također nastaju s londonskim klubom, za koji se tvrdi da traži još najmanje 10 milijuna eura više.

United također želi dovesti sjajnog bočnog igrača Crystal Palacea Aaron Wana-Bissaku, ali Palace je već odbio prvu ponudu Uniteda od 45 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!