NaslovnicaVijestiBOMBA IZ MILANA! Jedan od najboljih desnih bekova sletio u Lombardiju u...

BOMBA IZ MILANA! Jedan od najboljih desnih bekova sletio u Lombardiju u toku dana potpisuje za Inter!

Inter će iduće sezone imati jednog od najboljih desni beka na svijetu. Achraf Hakimi već je stigao u Milano, gdje ga čekaju liječnički pregledi.

INTER DOVODI DVA

Glasine talijanskih medija, koji su pisali da će Achraf Hakimi nastaviti karijeru u Interu, bile su točne. O tome svjedoče i snimci iz Milana, koje je objavio uvijek dobro informirani transfer guru Gianluca Di Marzio.

Nogometaš Real Madrida, koji iza sebe ima dvosezonsku posudbu u ekipi Borussije Dortmund, trebao bi danas u trening centru Intera obaviti liječničke preglede i ako bude sve uredu već danas će potpisati ugovor s milanskim divovima.

Ovo je veliko pojačanje za ekipu Intera koja u narednosj sezoni cilja visoko, jer je mladi Hakimi napustio BUndesligu sa epitetom najboljeg desnog beka u ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!