NaslovnicaVijestiBOMBA iz Reala: Da li je ovo stručnjak koji će postiti NOVI...

BOMBA iz Reala: Da li je ovo stručnjak koji će postiti NOVI TRENER galaktikosa?!

Još uvijek nije posve jasno ko će naslijediti Julena Lopetegui na klupi Real Madrida. Privremeno riješenje je Solari ali jasno je kako se Argentinac neće dugo zadržati na toj poziciji.

Real Madrid spreman

Santiago Solari je na debiju na klupi u La ligi slavio 2:0 protiv ekipe Valladolida ali ipak u klubu traže čovjeka koji iza sebe ima iskustvo ali i prije svega kvalitet. Novo ime koje se pojavilo u španskim medijima je ime bivšeg trenera Monaca, Leonardo Jardima, koji je sa ekipom iz kneževine igrao vrlo atraktiva i dopadljiv nogomet.

XAVI HERNANDEZ OTKRIO: Evo koja zvijezda ima veće šanse od Mbappea da dostigne Messijev nivo!

Pod njegovim vodstvom priliku u ekipi Monaca su dobili Mbappe, Fabinho i Lemar koji još uvijek oduševljavaju javnost svojim nastupima. Prošli mjesec Jardim je zbog slabih rezultata napustio klupu Monaca, a novi trener kluba Henry ima iste probleme te se klub nikako ne može izvući iz krize. Sa time je dokazano da Jardimove kvalitete nisu upitne a to je najbolje pokazao prije dvije godine kada je doveo Monaco do polufinala Lige prvaka.

[su_bonus]

Pored Jardima spominje se ime i Pochettina kojeg ne žele pustiti iz Tottenhama, a također i ime Arsene Wengerea se pojavilo u medijima zadnjih dana kao potencijalnog kandidata.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!