NaslovnicaVijestiBOMBA IZ ŠPANIJE: Real u potrazi za novim napadačem, na vrhu liste...

BOMBA IZ ŠPANIJE: Real u potrazi za novim napadačem, na vrhu liste želja nalazi se “vrući” Argentinac

Da li će ovo biti sledeće pojačanja madridskog Reala? Real Madrid istražuje tržište neko vreme i traži potrebna pojačanja. Zbog ne baš najboljeg uvoda u novoj sezoni u Madridu se upalio alarm, a rukovodstvo ima jasno pripremljen plan da pojača napad u zimskom periodu.

Real u potrazi za novim

Kako su danas objavili centralni španski sportski mediji, Argentinski reprezentativac Mauro Icardi naliazi se na vrhu liste želja. Ovaj napadač ima vjerojatno najvaće zasluge za činjenicu da je Inter, sasvim blizu vrha talijanske lige te da se mogu boriti za naslov prvaka Italije. Sa 15 golova u 14 mečeva u Seriji A je čak i prvi strijelac lige a Marca priše da u Realu oklijevaju zbog transfera samo zbog Icardijevog privatnog života, koji je se takođe značajno poboljšao u posljednjem periodu.

>> Transfer glasine: City i Arsenal žele bivšeg igrača Uniteda, Thorgan Hazard pravi transfer karijere, za reprezentativca Engleske nema mjesta u Liverpoolu

Oko Icardia, puno prašine se diglo u prošlosti, a poznata nam je afera sa tadašnjom suprogom Maxi Lopeza, koja je danas supruga Icardija. Vrlo zanimljiva činjenica da je Icardi prije dolaska u Italiju već igrao u Španjolskoj, tri godine je  proveo u B ekipi Barcelone.

[su_bonus]

Španjolski mediji su pretpostavili da cijena za Icardija iznosi oko 100 miliona eura,  a za interes Real Madrida su upoznati i predstavnici 24-godišnjeg nogometaša, kojima komanduje nogometaševa supruga Wanda Nara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!