NaslovnicaVijestiBOMBA IZ TORINA: Juventus spremio ludu ponudu za Kyliana Mbappea!

BOMBA IZ TORINA: Juventus spremio ludu ponudu za Kyliana Mbappea!

Juventus će navodno ponuditi Cristiana Ronalda PSG-u kao dio nevjerojatne svjetski-rekordne ponude od 360 milijuna funti za Kyliana Mbappea.

BOMBA IZ TORINA

Mbappe (21) je postao jedna od najbrže rastućih europskih zvijezda i jako je povezan sa prelaskom u Real Madrid.

No, sada bi Juventus mogao izazvati Los Blancose sa privlačnom ponudom za Francuza sljedećeg ljeta.

Prema pisanju Tuttosporta, Juventus bi bio spreman dopustiti Ronaldu da se uputi u Pariz kao dio dogovora za Mbappea, koji bi stigao u Torino.

Talijanske novine tvrde da bi 36-godišnjak morao otići, jer Stara dama ne bi mogla priuštiti oba igrača.

Ronaldo, čiji trenutni ugovor istječe 2022. godine, trenutno ima nevjerojatnih 540.000 funti tjedno plaće u Juventusu.

A PSG bi bio jedini klub koji bi mogao plaćati plaću peterostrukom osvajaču Zlatne lopte ako se preseli u Pariz.

Napadač Juventusa bio je povezan sa prelaskom u PSG tijekom ljeta, a super-agent Jorge Mendes vjerovao je da se zbog mogućeg dogovora sastao sa sportskim direkotrom Leonardom.

U međuvremenu, Mbappe ima ugovor do 2022. godine, a Juventus bi se sljedećeg ljeta mogao suočiti sa jakom konkurencijom iz Madirda oko superzvijezde PSG-a.

Legenda Madrida Francisco Buyo inzistirao je na tome da je francuski reprenzetativac već donio odluku da se preseli u Los Blancose.

62-godišnji Španjolac je za El Chiringuito rekao: “Čini se da je Liverpool zainteresiran, ali vjerujem da je Mbappe već donio svoju odluku (da se pridruži Madridu).”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!