NaslovnicaVijestiBOMBA SA OTOKA: Perišić pred potpisom za jednog od najtrofejnijih engleskih klubova

BOMBA SA OTOKA: Perišić pred potpisom za jednog od najtrofejnijih engleskih klubova

Ako je vjerovati engleskim medijima, hrvatski reprezentativac, igrač milanskog Intera i miljenik tamošnje publike Ivan Perišić pred potpisom je za jednog od najtrofejnijih engleskih klubova.

Nije tajna da je Ivanu Perišiću velika želja zaigrati u Premier League, najprestižnijoj i najkvalitetnijoj nogometnoj ligi svijeta. Također, nije tajna da Unai Emery izuzetno cijeni Ivana Perišića te da bi ga itekako volio vidjeti u svojoj momčadi pa je prema svemu sudeće u ovom slučaju istinata onda, gdje ima dima ima i vatre odnosno očito se nešto kuha na relaciji Arsenala i Intera.

Ako se predviđanja engleskih medija obistine sljedeće sezone Ivana Perišića gledat ćemo u dresu Arsenala.

Zanimljivo je napomenuti kako unatoč tome što brojni engleski mediji ovaj transfer najavljuju kao gotovu stvar, jedna kladionica još nije modificirala ponudu te daje koeficijent od 17,00 da ćemo Ivana Perišića sljedeće sezone gledati u Arsenalu. Za očekivati je drastični pad koeficijenta pa ako vjerujete engleskim medijima i u sretni rasplet ove sapunice uložite nekoliko €, pratite transfer vijesti ovog ljeta i pred kraj ljeta, ako se sve posloži, budite bogatiji 17X.

kladi-se-na-transfer-ivana-perisica

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!