NaslovnicaVijestiBonucci o ispadanju: Razočarani smo, ovo je presudilo!

Bonucci o ispadanju: Razočarani smo, ovo je presudilo!

Juventus je eliminisan iz Lige prvaka uprkos pobjedi nad Lyonom, a defanzivac Bianconera Leonardo Bonucci razočaran je ispadanjem, te tvrdi da je uz propuštene šanse u Torinu, loš rezultat iz prvog duela u Francuskoj na kraju bio presudan.

“Stara dama” je savladala Lyon na svom terenu sa 2:1 u uzvratnom susretu osmine finala, ali ju je poraz u prvom duelu u Francuskoj od 1:0 izbacio iz daljeg natjecanja.

“Razočarani smo. Znali smo da će se braniti sa desetoricom iza lopte, stvorili smo dosta šansi, ali u nogometu šanse ne donose ništa. Gorak je osjećaj, trebalo je da ostvarimo bolji rezultat u Francuskoj. Na ovakvom nivou milimetri odlučuju”, bio je jasan defanzivac Juventusa.

Na pitanje novinara da li se sezona može smatrati neuspješnom, pošto je osvojena samo Seria A, Bonucci je odgovorio:

“Cijela ova sezona je jako čudna, igramo natjecateljske utakmice u srpnju i kolovozu. Znali smo da u Ligi prvakai ovakvom formatu može da se desi bilo šta. Uspjeli smo da osvojimo Sdudetto. Učinili smo sve što smo mogli”.

Podsjetimo, tim Maurizija Sarrija prethodno nije uspio da dođe do trofeja ni u Kupu (poraženi od Napolija) i Superkupu Italije (poraženi od Lazija).

Protivnik Lyonu u četvrtfinalu biće Manchester City, koji je večeras “potvrdio” prolaz još jednom pobjedom nad Realom (2:1), a taj susret na programu je 15. kolovoza u Lisabonu.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelsea FC-a da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!