NaslovnicaVijestiBonucci: "Već sam počeo učiti dva nova jezika"

Bonucci: “Već sam počeo učiti dva nova jezika”

Vjerojatno ste već čitali u medijima o sokubu između braniča Juventusa, Leonarda Bonuccija i trenera Massimiliana Allegrija koji je Bonuccija protiv Porta u Ligi prvaka ostavio na klubi zbog sukoba između njih dvojice. Međutim, Bonucci je odlično reagovao – postigao je pogodak glavom protiv Udinesea u 60. minuti za konačnih 1-1. Talijanski branič je priznao da je počeo učiti dva nova jezika.

dva nova jezika

“Osjećam se važnim za momčad i općenito za cijeli klub”, izjavio je Bonucci koji je glavom zabio gol u 60. minuti utakmice protiv Udinesea gdje je njegova momčad odigrala neodlučeno (1:1). Tim je pogotkom zaključio vjerojatno i najteže razdoblje koje je imao u Torinu.

“Da sam htio otići iz Juventusa, otišao bih prošle sezone kada sam imao brojne ponude. Počeo sam učiti dva nova jezika – engleski, ne znam, možda i katalonski…”

Bonucci je komentarisao odluku trenera da ga ostavi na klupi protiv Porta u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

“I Allegri i ja smo se dobro nosili s našim greškama. Trener je napravio dobru stvar za momčad koja nije trebala ispaštati zbog naših problema. Naškodili smo imidžu Juventusa kao kluba i platili smo za to. Ali takve stvari ojačavaju momčadi i iz njih možemo izvući pozitivne lekcije. Nakon svega što se dogodilo, imam još veću želju za pobjedama”, rekao je Bonucci.

Promijenio je i broj mobitela jer ga brojni europski klubovi pokušavaju kontaktirati.

“Mobitel mi zvoni konstantno, nedavno sam promijenio broj, možda će sada prestati…”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!