NaslovnicaVijestiBonucci: Za mene je Harry Maguire primjer koji bi nogometaši trebali slijediti

Bonucci: Za mene je Harry Maguire primjer koji bi nogometaši trebali slijediti

Talijanski branič Leonardo Bonucci je u intervjuu za britanski tabloid The Sun govorio o Harryju Maguireu, igraču Manchester Uniteda i engleske reprezentacije. Bonucci je pohvalio Maguirea, istaknuvši njegovu izvrsnu igru u posljednjim mjesecima kako za klub tako i za reprezentaciju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Za mene je Harry Maguire primjer koji bi nogometaši trebali slijediti. Nakon svih napada koje je morao pretrpjeti, on i dalje konstantno igra za Manchester United i za englesku reprezentaciju. To samo pokazuje koliko je mentalno jak. Maguire je čvrst obrambeni igrač, njegov problem je što je bio dosta plaćen kada je stigao u Manchester United. Zato nikada nije smio pogriješiti. Pokazao je koliko je psihički jak. Pokazao je da ima i kvalitete lidera te inteligenciju i karakter. Kao i svi mi, Maguire ima neke limite, ali ih je prepoznao kako bi se poboljšao”, objasnio je Bonucci za The Sun.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!