NaslovnicaVijestiBonuccijev agent otkrio šta će biti sa defanzivcem ove zime

Bonuccijev agent otkrio šta će biti sa defanzivcem ove zime

Prema mišljenju njegovog agenta, defanzivac AC Milana Leonardo Bonucci neće napustiti klub u zimskom prelaznom roku, unatoč razočaravajućem početku u dresu talijanskog velikana.

Bonucci ostaje u Milanu

Bonucci je na San Siro stigao prošlog ljeta u transferu vrijednom 40 miliona eura, a ubrzo nakon dolaska dobio je kapitensku traku, koju do sada nije uspio opravdati svojim nastupima. Naime, njegov tim je na razočaravajućem 11. mjestu u Seriji A.

30-godišnjak, koji se u prošlosti povezivao sa odlaskom u Chelsea i Manchester City, ponovo je jedna od glavnih tema talijanskih i engleskih medija, koji ga povezuju sa odlaskom iz Italije.

Ipak, njegov agent Alessandro Lucci u izjavi za Sky Sport Italiju je rekao: “Leonardo je Milanov igrač, on je odlučio igrati tamo i nastavit ću poštovati njegovu odluku. On je sjajan profesionalac, vođa i želi izaći iz trenutne situacije u kojoj se nalazi, te pomoći klubu da ostvari ciljeve koje su zaslužili.”

Rossoneri su prije nekoliko dana izborili igranje u polufinalu Kupa Italije pobijedivši velikog gradskog rivala Intera u četvrtfinalu nakon produžetaka rezultatom 1-0, a izborili su učešće i u prvoj nokaut fazi Europske lige.

[su_bonus]

Međutim, u daleko najvažnijem takmičenju, Seriji A, zaostaju velikih 14 bodova za četvrtim mjestom, te je vrlo izgledno kako neće izboriti Ligu prvaka za sljedeću sezonu. Leonardo Bonucci je također imao razočaravajuću prvu sezonu u dresu ‘Stare dame’, nakon koje je osvojio čak šest uzastopnih titula prvaka Italije. On se prisjetio te situacije u intervjuu prije dva dana, te ju uporedio sa trenutnom u Milanu.

“Istina je, vidim mnogo sličnosti između ove sezone i moje prve sezone u Juventusu. Imali smo mnogo novih pojačanja, početni entuzijazam. Jedina razlika je ta da smo u Juventusu bili vodeći krajem godine, a zatim smo doživjeli neobjašnjiv kolaps, dok ovdje u Milanu imamo problema da se uklopimo kao grupa. Znali smo da će biti teško, ali možda smo se trebali malo više potruditi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!