NaslovnicaVijestiBordeaux iznenadio navijače: Na mjesto trenera doveli veliku trenersku zvijezdu

Bordeaux iznenadio navijače: Na mjesto trenera doveli veliku trenersku zvijezdu

Francuski prvak Bordeaux predstavio je svog novog trenera, koji predstavlja veliki ulov za vodstvo kluba. Prije dolaska u Bordeaux bio je vrlo ozbiljan kandidat za klupu Rome.

Francuski prvak Bordeaux nakon dugo vremena pronašao željenog trenera. Klub, koji je ove sezone dobio nove vlasnike iz SAD-a, na klupu je prvo želio dovesti legendarnog Thierry Henryja i bivšeg njemačkog i američkog selektora Jurgena Klinsmanna, a na kraju su nagrađeni portugalskim strategom Paolom Sousom, koji se nedavno vrlo često spominjao kao ozbiljan kandidat za preuzimanje vodstva ekipe Rome.

BOMBA IZ SERIJE A: Guardiola na kraju sezone preuzima talijanskog velikana!

Sousa je potpisao četverogodišnji ugovor s Bordeauxom.

“Moja vizija s Bordeauxom slična je onoj svih drugih klubova s ​​kojima sam surađivao. Želim izgraditi i razviti filozofiju nogometa koja će odražavati prošlost i nastaviti u budućnost”, bile su prve riječi Souse kao trenera Bordeauxa.

U svojoj trenerskoj karijeri, Sousa je vodio Queens Park Rangers, Swansea, Leicester, Videoton, Maccabi iz Tel Aviva, Basel i Fiorentinu, a prije dolaska u Francusku sa klupe je predvodio kineskog velikana Tianjina iz Quanjiana.

Najveći utisak ostavio je na klupi Fiorentine a zbog velike ponude iz Kine odlučio je napustiti klub. Ranije se također dovodio u vezui i sa Juventusom.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!