NaslovnicaVijestiBorussia brzo pronašla zamjenu za Haalanda

Borussia brzo pronašla zamjenu za Haalanda

Borussia Dortmund jučer je službeno ostala bez Erlinga Haalanda, koji će na kraju sezone preći u Manchester City, a brzo su mu pronašli zamjenu.

Radi se o 20-godišnjem Karimu Adeyemiju koji, baš kao i Haaland 2020. godine, na Westfalen dolazi iz redova Red Bull Salzburga.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Seniorski njemački reprezentativac je u Salzburgu debitirao u sezoni 2019/20, kada je upisao 12 nastupa, a tada je na terenu igrao u paru sa Haalandom.

Kada je Norvežanin prešao u Dortmund, Adeyemi je dobio priliku zablistati i iskoristio je, a u protekle dvije sezone postigao je 33 gola u 70 nastupa.

Adeyemi je potpisao ugovor s Borussijom do ljeta 2027. godine.

Borussia je posljednji put okusila kako je to biti prvak u sezoni 2011/12, a od tada je Bayern osvajao sva prvenstva. Vidjet ćemo može li se što promijeniti s novom momčadi koja se gradi u Dortmundu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!