NaslovnicaVijestiBorussia Dortmund dovodi napadača Manchester Cityja

Borussia Dortmund dovodi napadača Manchester Cityja

Borussia Dortmund bi trebala potpisati igrača Manchester Cityja Jaydena Braafa, tvrdi ugledni novinar Fabrizio Romano.

Nizozemac nikada nije upisao seniorski nastup za momčad Pepa Guardiole, ali je ove sezone zabio devet golova u 18 nastupa u Premier ligi 2.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Braaf je već pristao na uvjete s BVB-om, a dogovor bi trebao biti objavljen vrlo brzo nakon što mu istekne ugovor s Cityjem.

Na Instagramu je objavio otmjen oproštaj od navijača Cityja, rekavši:

“Želim reći veliko hvala svima u Manchester Cityju na vjeri i podršci koju su mi pružali tijekom posljednjih nekoliko godina. Narastao sam osobno i profesionalno i ne bih bio tu gdje jesam danas bez njihovog vodstva. Mojim suigračima, osoblju i navijačima, hvala! Veliko hvala i Nicku Oakleyu što je radio na mojoj rehabilitaciji i doveo me u poziciju u kojoj sam sada. Sve najbolje u budućnosti.”

Braaf će se 1. srpnja pridružiti novom glavnom treneru Dortmunda Edinu Terziću.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!