NaslovnicaVijestiBorussia Dortmund prodaje svog najskupljeg igrača: Neće biti popusta zbog korone!

Borussia Dortmund prodaje svog najskupljeg igrača: Neće biti popusta zbog korone!

Talijanski novinar Fabrizio Romano je objavio da će Borussia Dortmund prodati svog najskupljeg igrača. Naime, prema njemu je Dortmund poslao poruku najvećim klubovima koji su zainteresirani za krilnog napadača.

Borussia Dortmund prodaje

Jadon Sancho je procijenjen na 130 milijuna eura, a tek mu je 20 godina. To je čak šesnaest puta više nego što ga je Dortmund platio Cityju prije tri godine.

Cijena mu je skočila tek nakon ove sezone nakon što je prenio svoju formu iz prošle sezone, a prekid svih sportova zbog korone je utjecao na to da on završi ovu sezonu sa 17 golova i 19 asistencija, iako sezona još uvijek nije završena.

Dortmund sigurno zna da ne mogu zadržati ovog igrača, jer su Manchester United i Barcelona zainteresirani da ga dovedu u sljedećem prijelaznom roku.

Naime, Dortmund želi profitirati iz ovog transfera te su rekli da neće biti nikakvog popusta zbog pandemije koronavirusa i to kako je utjecala na finansije.

“Nećemo ga prodati ispod 110 milijuna eura”, javili su iz Borussije Dortmund.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!