NaslovnicaVijestiBorussia Dortmund pronašla zamjenu za Jadon Sanchoa! Zvijezda se vraća u Englesku!

Borussia Dortmund pronašla zamjenu za Jadon Sanchoa! Zvijezda se vraća u Englesku!

Jadon Sancho mogao bi biti korak bliže odlasku iz Borussije Dortmund ovog ljeta, stim da je njemački klub navodno identificirao moguću zamjenu za napadača.

Borussia Dortmund pronašla

Napadač iz Dortmunda trenutno je jedan od najboljih igrača svijeta i sve se više povezuje sa odlaskom iz Bundeslige u bliskoj budućnosti, a povratak u Englesku je na kartama.

Dortmund je bio poznat po svojoj sposobnosti da prodaju igrače i zamijene ih sa mlađim, a to bi ponovo mogao biti slučaj.

Ekipa iz Bundeslige je identificirala Ferrana Torresa kao Sanchovu zamjenu, a krilo Valencije impresioniralo je u posljednje dvije sezone.

Prema izvještaju, njemački klub je već započeo pregovore sa ekipom iz La Ligom za mladog krilnog igrača.

Prije globalne pandemije koronavirusa, očekivalo se da će 20-godišnjak primiti poziv u sastav Španjolske za odgođene međunarodne utakmice u ožujku.

Zabio je četiri gola i četiri asistencije za svoju momčad u 20 startova u ligi ove sezone i još dva gola i dvije asistencije u šest utakmica u Ligi prvaka, gdje je Valencia nokautirana iz osmine finala od Atalante prije prekida u nogometu.

Govoreći o Sanchu prošlog tjedna, izvršni direktor Dortmunda Hans-Joachim Watzke rekao je: “Uvijek morate poštovati ono što igrač želi.

“Već smo prije korone rekli da je naša prednost da Jadon ostane s nama. Jasno mogu reći da čak i vrlo bogati klubovi, uprkos trenutnoj krizi, ne bi trebali misliti da od nas mogu dobiti sniženu cijenu.”

“Ne moramo nikoga prodavati ispod njihove vrijednosti.”

20-godišnjak je nastavio sjajnu formu od prelaska na Westfalenstadion 2017. godine postigavši 14 golova u ligi i 15 asistencija.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!