NaslovnicaVijestiBorussia najavila utakmicu juniorske Lige prvaka s Hajdukom: Stiže najveća hrvatska tvornica...

Borussia najavila utakmicu juniorske Lige prvaka s Hajdukom: Stiže najveća hrvatska tvornica talenata

Hajduk će 14. ili 15. ožujka igrati u četvrtfinalu Lige prvaka mladih kod Borussije Dortmund. Hajduk je u četvrtfinalu senzacionalno svladao Manchester City rezultatom 2:1, dok je Borussia eliminirala PSG nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Tim povodom na stranici Borussije Dortmund objavljen je tekst s najavom utakmice protiv Hajduka. Navodi se da je Borussia neočekivano pobijedila PSG, ali da je Hajduk napravio senzaciju pobjedom nad Manchester Cityjem.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Hajduk već dugo važi za najveću hrvatsku tvornicu talentiranih nogometaša. Klub se prvenstveno financira prodajom mladih igrača, a treniraju na Akademiji nazvanoj po Luki Kaliterni. Kroz nju su prošli Alen Bokšić, Branko Oblak i Igor Tudor i svi su postali igrači svjetske klase”, napisali su Nijemci i dodali:

“Bivši igrač Borussije Ivan Perišić također je proizvod Hajdukove škole, baš kao i legendarni vratar Vladimir Beara. Sadašnju generaciju već prate skauti najvećih klubova koji su posebno zainteresirani za napadače kao što su Jere Vrcić, Mate Antunović i Roko Brajković.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!