NaslovnicaVijestiBorussijino genijalno trolanje PSG-a postat će viralni hit s milijunima pregleda

Borussijino genijalno trolanje PSG-a postat će viralni hit s milijunima pregleda

Borussia Dortmund senzacionalno se plasirala u finale Lige prvaka na stadionu Wembley, gdje čeka pobjednika današnjeg uzvratnog susreta između Reala i Bayerna. Do finala europskog natjecanja Borussia je došla ostvarivši dvije pobjede od 1:0 protiv PSG-a, a nakon uzvrata u Parizu pokazala je svoju specijalnost.

Njemački velikan godinama je poznat po sjajnim, duhovitim objavama na društvenim mrežama. Borussia ismijava suparnike, ali i svoj klub. Mnogi pokušavaju kopirati ovakav model komunikacije, no Borussia je i nakon PSG-a pokazala kako se to radi.

Nakon što je Borussia Dortmund izbacila PSG i plasirala se u veliko finale, podijelila je slavljeničku sliku igrača PSG-a s profila tog kluba na kojoj su Parižani napisali “… i diši” uz emotikon poze za meditaciju. Na slici su Neymar, Icardi, Bernat i drugi, što jasno sugerira da je fotografija stara nekoliko godina i snimljena na Parku prinčeva. Međutim, nije odmah bilo jasno zašto Borussia, nakon pobjede nad PSG-om na njihovom stadionu, dijeli slavljeničku fotografiju suparnika, uz status “Ima okus poput dobrog vina”.

Brzo smo shvatili razlog iza toga. Prije četiri godine, PSG je izbacio Borussiju iz osmine finala Lige prvaka. Iako je domaćin u Dortmundu pobijedio 2:1 zahvaljujući golovima Erlinga Haalanda, PSG je u uzvratu na svom stadionu nadoknadio zaostatak i prošao dalje s pobjedom od 2:0. Zbog pandemije koronavirusa, utakmica se odvijala bez prisustva publike, pa je nakon pobjede PSG proslavio eliminaciju suparnika pred praznim tribinama Parka prinčeva tako što su svi igrači zauzeli pozu meditiranja. To je poza kojom je Haaland obilježavao svoje golove, uključujući i one protiv PSG-a u prvoj utakmici.

Borussia nije zaboravila taj događaj. Četiri godine kasnije, nakon što je pobijedila PSG i izborila finale Lige prvaka, odlučila se osvetiti postom koji je na njihovom Twitteru vidjelo preko 16 milijuna ljudi u trenutku pisanja ovog teksta.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!