NaslovnicaVijestiBosanski trener u drugoj kineskoj ligi spasio život svom nogometašu!

Bosanski trener u drugoj kineskoj ligi spasio život svom nogometašu!

Bosanski trener Rusmir Cviko sa prisebnom i brzom intervencijom spasio je život nogometašu svog kluba John Maryju, koji je na susretu druge kineske lige dobio jak udarac loptom u grlo, nakon čega je ostao bez zraka.

Bosanski trener

Na susretu druge kineske lige između ekipa Meizhou Hakka i Xinjiang Tianshan desio se incident koji bi završio u većini slučajeva na tragičan način. U jednom od mnogobrojnih duela nogometaš Xinjiang nespretno i pomalo nemarno je loptu svom snagom napucao u nogometaša Meizhoua John Maryja, koji se odmah srušio na zemlju. Nesretnog Kamerunca je lopta pogodila u grlo te je zbog toga “progutao” jezik i počeo da se davi. Na njegovu veliku sreću svoju lucidnost je pokazao trener Rusmir Cviko koji je utrčao na teren, okrenuo Maryja na bok i izvukao mu jezik i time mu spasio život.

[su_bonus]

Mariya se zahvalio treneru, inače stručnjaku iz Bosne i Hercegovine, preko društvenih mreža, s vrlo dirljivom porukom.

>> Transfer glasine: Real Madrid poslao ponudu za Salaha, Bayern želi nogometaša Barcelone, PSG želi Nijemca za trenera

„Treneru, ne znam kako da vam zahvalim. Ako me ne bi spasili, ne znam kako bi živjela moja žena i kćer, kao i moja obitelj u Africi, koja je u potpunosti ovisna o meni. Hvala. Duboko to cijenimo i cijela moja obitelj je zahvalna vama i vašem dobrom radu. Neka vam Bog pomogne”, napisao je Mariya.

[su_cashout]

Njegovo mišljenje također je komentarisao Cviko, koji je svojim herojskim potezom postao junak u Kini i BiH.

„Reagirao sam kao i svatko na mom mjestu. Bio sam igrač i ja vrlo dobro znam što se može dogoditi ako ne reagiraš dovoljno brzo. John je progutao jezik. Naravno da sam uplašen, ali je srećom sve završilo bez ozbiljnih posljedica. Riječ je o divnom momku kojeg sam doveo odmah nakon što sam imenovan trenerom i brzo je postao najbolji igrač našeg tima “, rekao je Cviko.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!