NaslovnicaVijestiBosz: "Ne mogu reći da je Real favorit za osvajanje Lige prvaka."

Bosz: “Ne mogu reći da je Real favorit za osvajanje Lige prvaka.”

bosz o realu

U sinoćnjoj utakmici između Real Madrida i Borussije Dortmund na Santiago Bernabeuu domaćin je slavio rezultatom 3-2 golovima Cristiana Ronalda, Mayorala i Lucasa Vasqueza, dok je za goste oba gola postigao Aubameyang.

Real Madrid u utakmicu je ušao u sastavu u kakvom nikada do sada nisu ušli, a cilj je bio dati priliku mladim igračima bez obzira na sve.

Real XI: Navas, Nacho, Ramos, Varane, Theo – Kovačić, Casemiro, Isco – Cristiano, Vasquez i Mayoral

U 38. minuti Varane je morao van iz igre zbog ozljede i tada se Realova igra raspala. Zidane je umjesto Varanea uveo Marca Asensia i totalno izmijenio koncept igre. Real je u tom trenutku bio bez neke postave, 3 su bili u obrani, a pomagao im je Lucas Vasquez na desnom boku. Ukratko, Real je imao 2-0 i išao je dovršiti ranjenu Borussije koja do ozljede Varanea nije imala dvije ozbiljnije prilike. U nastavku utakmice Zidane je još i izvadio Isca i Kovačića te stavio Llorentea i Ceballosa što znači da su u istom trentku na terenu bili Mayoral, Vasquez, Asensio, Ceballos, Llorente, Nacho i Theo – 7 igrača koji nisu standardni prvotimci.

Od 38. minute kada je izašao Varane Borussije je do kraja poluvremena dominirala. Borussija je igrala u sastavu 3-4-3 u fazi napada, odnosno 5-3-2 u fazi obrane i zbog toga su imali ozbiljnih problema dok je Real igrao s 4 igrača u obrani, no kada je Real prešao u formaciju s 3 u obrani tada su Kagawa, Aubameyang i Pulisic dobili dodatnog prostora i tako je BvB vratila rezultat na nulu, odnosno 2-2.

BVB XI: Burki, Subotić, Schmeltzer, Sokratis – Guerreiro, Dahoud, Sahin, Bartra – Kagawa, Aubameyang, Pulisic

[su_bonus]

Ne znam možemo li reći da je Real jedan od favorita?

Nakon utakmice trener momčadi iz Dormunda, Peter Bosz, kaže kako Real sinoć nije bio dovoljno jak da se može reći kako je to momčad koja je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka. No kroz razgovor s novinarom je naveo kako je Real večeras ipak igrao u nešto slabijem sastavu i kako je to možda razlog. Shvatio je vjerojatno i sam kako je suludo reći da momčad koja je uzela 3 od zadnja 4 naslova Lige prvaka – nije jedan od favorita!?

Zidane ne samo da je igrao u oslabljenom sastavu nego je sa 7 igrača s klupe dominirao protiv Borussije Dortmund, a to govori i statistika gdje je ‘kraljevski klub’ u drugom poluvremenu imao čak 14 udaraca na gol, od čega 6 u okvir vrata, dok je s druge strane Borussia Dortmund imala tek 6 udaraca, od čega su samo 2 bila u okvir.

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!