Bournemouth

Prije 11 godina, Bournemouth se borio za svoje postojanje, nakon što su imali minus tri boda u četvrtoj engleskoj ligi, nakon što im je oduzeto 17 bodova u to vrijeme.

Bournemouth

Sada su oni jedna stabilna ekipa u Premier ligi. Kako ih još zovu, Trešnje su čak u jednom trenutku prošle sezone zaprijetile mjestima koje vode u Ligu prvaka.

U padu forme došli su do 14-og mjesta, ali nikada im istinski nije prijetilo ispadanje, uglavnom zahvaljujući Callum Wilsonu i Ryanu Fraseru.

Ovaj dvojac je igrao kombinirano najviše utakmica od bilo kojeg drugog dvojca prošle godine u ligi i izgleda da će obojica ostati na Vitalityu, uprkos velikom zanimanju drugih ekipa.

Međutim, prva će tri mjeseca biti bez Davida Brooksa. 22-godišnjak je prošle sezone zaista imao odlične nastupe u Premier ligi, ali tijekom pred-sezone je ozlijedio članak.

Nova pojačanja: Lloyd Kelly (Bristol City, £13m), Jack Stacey (Luton Town, £4m), Philip Billing (Huddersfield, £15m*), Arnaut Danjuma (Club Bruges, £13.7m‏)

Napustili klub: Tyrone Mings (Aston Villa, £20m), Lys Mousset (Sheffield United, £10m), Connor Mahoney (Millwall), Marc Pugh (QPR), Mikael Ndjoli (Gillingham, posudba), Emerson Hyndman (Atlanta United, posudba).

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!