NaslovnicaVijestiBranič Derbyja Andre Wisdom primljen na liječenje nakon što je izboden u...

Branič Derbyja Andre Wisdom primljen na liječenje nakon što je izboden u Liverpoolu!

Branič Derby Countyja Andre Wisdom je primljen na liječenje u bolnici nakon što je izboden u Liverpoolu tijekom vikenda.

Branič Derbyja

Nakon što je Derby u subotu ostvario pobjedu od 2-1 nad Readingom, Wisdom se odvezao do područja Toxteth/Wavertree kako bi pokupio rođaka, kako piše BBC.

Dok je izlazio iz automobila kako bi pokupio člana obitelji, 27-godišnjak je više puta izboden u neizazvanom napadu i pljački.

Derby je potvrdio da je bivši branič Liverpoola zadobio ozljede uslijed kojih je bio primljen u bolnicu, gdje je u stabilnom stanju, te je dodao da će svoj trud usmjeriti na podršku Andreu i njegovoj obitelji.

Wisdom i dalje prima liječenje od ozljeda dok policija Liverpoola istražuje napad. Sada će vjerojatno propustiti sljedeće dvije utakmice Derbyja protiv Prestona i Nottingham Foresta.

Wisdom je prošao kroz redove Liverpoola, gdje je debi u prvom timu dobio od strane Brendan Rodgersa u 2012. godini, prije nego što je odigrao 21 utakmicu za klub sa Anfielda.

Proveo je vrijeme na posudbi u Derbyju, WBA-u, Norwicu i Salzburgu prije nego što se trajno preselio na Pride Park, gdje je upisao 58 nastupa.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!