NaslovnicaVijestiBranič Porta Pepe otkrio da je spavao u krevetu svoje majke do...

Branič Porta Pepe otkrio da je spavao u krevetu svoje majke do svoje 17. godine

Pepea se može smatrati jednim od najjačih nogometaša današnjice, ali nove informacije govore da je branič spavao u majčinom krevetu do svoje 17. godine.

Iako je predstavljao Portugal u 123 navrata, Pepe je odrastao u Brazilu i preselio se u zemlju kako bi nastavio svoju nogometnu karijeru u svojim kasnim tinejdžerskim godinama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

I dok se fizički razvijao, od mame je još uvijek zahtijevao veliku količinu ljubavi i pažnje.

Govoreći za portugalsko izdanje Tribuna Expresso, rekao je: “Dok nisam došao u Portugal, sa 17 godina, spavao sam s majkom, pa zamislite kako je to bilo.

“Već sam bio velik i spavao sam s roditeljima, pa pretpostavljam da moj otac nije volio da me ima tamo.”

“Ovo je zanimljivo: neki dan sam razgovarao s majkom i ona mi je rekla da sam jako volio proći rukom kroz njenu kosu i rekao sam joj da sam možda već znao da ću biti previše vremena daleko od nje.”

Pepe je potpisao za Maritimo i upisao 64 nastupa za klub prije nego što se prvi put pridružio Portu, osvajajući uzastopne naslove prvaka.

U Real Madridu je stekao reputaciju obrambenog igrača protiv kojeg je bilo teško igrati, nakon čega je osvojio tri naslova La Lige i tri Lige prvaka u 334 utakmice tijekom devet sezona.

Nakon perioda s Besiktasom u Turskoj, 38-godišnjak se sada vratio u Porto, kao kapetan momčadi osvojio ligu i kup u 2019/20 sezoni.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!