NaslovnicaVijestiBRANIČ PRIZNAO DA GA ŽELI MANCHESTER UNITED: Ako ponuda dođe u siječnju...

BRANIČ PRIZNAO DA GA ŽELI MANCHESTER UNITED: Ako ponuda dođe u siječnju odmah ću je prihvatiti!

Branič priznao da ga želi Manchester United. Ako ponuda dođe u siječnju odmah ću je prihvatiti! Branič Helsinborga Andreas Ganqvist je potvrdio interes Manchester Uniteda u njegove usluge i otkrio je da će biti otvoren za transfer.

Branič priznao

Kao što je Caught Offside izvijestio prošlog tjedna, Crveni đavoli žele dovesti 33-godišnjeg braniča u siječnju, jer klupski menadžer Jose Mourinho želi pojačati momčad, nakon razočaravajućeg starta ove sezone.

United je primio 14 golova u prvih osam utakmica 2018/19 sezone u Premier ligi, nedavno su primili dva od Newcastlea na Old Traffordu u subotu, prije nego što su napravili veliki povratak i pobijedili sa 3-2.

[su_bet365_100bonus]

Mourinho je žeio potpisati braniča tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali nije bio u stanju pronaći adekvatnu zamjenu za Eric Baillyja, Phil JOnesa, Chris Smallinga i Victor Lindelofa.

Granqvist je švedski reprezentativac i bio je jedan od izuzetnih igrača u svojoj zemlji za vrijeme četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Iako se približava posljednjim stadijima svoje karijere, njegov nimalo besmislen pristup obrani i kvalitetnom vodstvu privukao je dužnosnike Manchester Uniteda, a Šveđanin priznaje da bi prihvatio transfer na Old Trafford ako se bude ukazala prilika, kako piše Expressen.

“Doista postoji intere…Ovaj put postoji jezgra istine,” rekao je Granqvist novinarima u nedelju.

“Počašćen sam što sam povezan sa tako velikim klubom, a ako u siječnju bude postojala konkretna ponuda, onda ću ja i klub to da prihvatimo, ali to trenutno nije slučaj.”

[su_bet365_koeficijenti]

United je sedam bodova iza Chelseaja, Manchester Cityja i Liverpoola u naslovnoj utrci u ovom trenutku i već su ispali iz Carabao kupa, ali njihova pobjeda protiv Newcastlea pokazala je da imaju sposobnost izazivanja velikih problema ako krenu naprijed.

Obrana je Mourinhov najveći problem i igrači poput Granqvista bi dodali mnogo iskustva u njegovoj trenutačnoj ekipi, a također bi bio vrlo jakog karaktera i u svlačionici.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!